Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Ansettelser

BTS, CNN

Inkluderende ansettelser kan være utfordrende når man navigerer i de langvarige antagelsene og systemene som opprettholder den kreative prosessen og det generelle produksjonslandskapet. Her finner du de nødvendige ressursene for å støtte deg i arbeidet med rettferdig bemanning av prosjektet ditt både foran og bak kameraet.

Viktige Ansettelsespartnere

Gå til https://impact.net/wbd for å lære mer og mannskap opp! Ron Howard og Brian Grazers IMPACT er nå det eksklusive hjemmet til Ava DuVernays ARRAY Crew, noe som gjør det til det største verdensomspennende ansettelsesnettverket for underholdningsindustrien. Ved å bruke Impacts nettverk av 600 000 profiler for mannskap fra topp film- og TV-serier, kan du finne talentfulle, tilgjengelige fagfolk fra et globalt, mangfoldig nettverk av kunstdirektører, produksjonsrevisorer, scenografer og mye mer.

Gå til https://wbd.bbrsupport.com for å lære mer og mannskap opp! Den WBD | Black Beauty Roster Support Portal er fokusert på å hjelpe deg med å bygge ut mangfoldige og inkluderende skjønnhetsopplevelser for alle produksjonene dine. Du må enten være ansatt eller tilknyttet WBD for å bruke denne portalen. Søk på nettstedet for tilgjengelige talenter, still spørsmål og få ofte stilte spørsmål om å ansette inkluderende og finn avdelingsledere fra vårt avdelingslederprogram. **Fra sak til sak, vennligst kontakt direkte for å finne ut om de kan gi hjelp der du befinner deg.**

Hvis du ønsker å be om en pålogging og/eller demo med IMPACT, vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, så vil et medlem fra teamet vårt ta kontakt.

WBD-INITIATIVER

Foran og bak kameraet

WBD Access-programmer

Gjennom klasseledende talentutviklingsprogrammer, mentorordninger, plasseringsmuligheter og bransjeeksponering, fungerer WBD Access som en kraftig kanal som knytter underrepresenterte talenter til innholdet og merkevarene våre.

For mer informasjon om talentene fra disse programmene, kontakt accessprograms@warnermedia.com

Eller gå til https://www.warner-access.com/PROGRAMS

Påvirke historiefortelling

For mer informasjon om hvordan du kan gjøre en forskjell og fortelle gode historier, kontakt våre partnere for sosial innvirkning på https://wbd.com/where-to-turn/. De er din viktigste ressurs for avslutningskort og ressursveiledninger som følger med ferdige filmer eller TV-episoder.

Forfattere og mer

 

CAPE kjemper for mangfold ved å lære opp, koble sammen og styrke asiat-amerikanere fra Stillehavsøyene, som er artister og ledere innen underholdningsmedier.

GLAAD er en dynamisk medieinstitusjon som omskriver fortellingen om aksept for LGBTQ+-personer, og fremkaller en dialog som støtter kulturell og narrativ endring for å skape en verden der alle kan leve livet sitt på sin måte.

The Black List er en anerkjent plattform dedikert til å fremme skriftlig fortelling og styrke forfattere for å maksimere det faglige potensialet sitt.

Disse er tredjeparts organisasjoner og Warner Bros. Discovery, Inc. eller dets tilknyttede selskaper gir ingen form for anbefalinger eller støtte til disse organisasjonene. Synspunktene til disse organisasjonene er organisasjonenes synspunkter.